Superior suite appartement 

Dit appartement beschikt over een aparte slaapkamer. de superior suite beschikt over een ruime en lichte living met een prettige werkplek met veel en direct zonlicht.
    Op de tweede etage bevinden zich de twee superior suite appartementen met een apart slaapvertrek. Deze ruime appartementen hebben een oppervlakte van 60m² en 70m². Ze beschikken over een ruime en lichte living met een prettige werkplek met veel en direct zonlicht. De volledig ingerichte keuken is van alle gemakken voorzien en een vaatwasser ontbreekt hierbij niet. Het interieur is met zorg samengesteld met een kleurrijk maar rustgevend kleurenpalet. Daarnaast beschikt het appartement over een aparte slaapkamer meteen ensuite badkamer met regendouche en een apart toilet. De slaapkamer, met op het plafond traditionele houten balken, beschikt over een kingsize bed met een pillowtop koudschuim matras met een kussenmenu voor een optimale nachtrust.

    Beide ruimtes zijn voorzien van een duurzaam Climate control systeem met fluisterstille airco en luchtverwarming. Kortom een hele fijne plek voor een langdurig verblijf. De kamers zijn voorzien van voldoende kastruimte voor uw spullen.
    Wifi appartement
    Studio

    Studio

    1 TOT 2 GASTEN
    35M²
    QUEENSIZED BED
    Vanuit uw lichte maar warm ingerichte kamer heeft u uitzicht over de gracht. De kamer biedt mogelijkheden om optimaal te werken maar ook om te ontspannen.

    RESERverenMeer informatie
    Penthouse Suite

    Penthouse Suite

    1 TOT 2 GASTEN
    70M²
    KINGSIZED BED
    Op de derde etage bevind zicht het zeer ruime penthouse appartement. Vanuit de centrale hal heeft u toegang tot de slaapkamer, woonkamer met keuken, toilet en de ruime badkamer.

    RESERverenMeer informatie

    Superior suite appartement met balkon

    1 TOT 2 GASTEN
    50M²
    KINGSIZED BED
    Dit appartement, met heerlijk stadsbalkon op het zuiden, is een fijne plek om (langdurig) te verblijven. Dit appartement beschikt over een gescheiden slaap en woonkamer met keuken.
    RESERverenMeer informatie

    Business Suite

    1 TOT 2 GASTEN
    60M² of 70M²
    KINGSIZED BED
    Onze grootste appartementen bieden volop gemak en comfort. Bij deze ruime kamers op de begane grond loopt u zo het centrum van Heerenveen in.

    RESERverenMeer informatie
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram